Ar jūsų naudojamas telefonas yra iPhone? Jei taip, turime puikių žinių – su juo labai lengva ir paprasta gautus dokumentus pasirašyti tiesiog telefone – jokių spausdintuvų, skenerių ar papildomų programėlių.

Viskas ko jums reikia, tai laiškų skaitymo programa Mail ir 9 arba vėlesnė iOS programinė įranga jūsų telefone.

Išbandom kaip tai veikia?

  • Pirmiausia sau atsisiųskite bet kokį dokumentą.
  • Atidarykite atsiųstą dokumentą, jį peržiūrėkite ir sustokite ties tuo lapu, kuriame norite pasirašyti. Spauskite Markup ikoną dešiniame kampe
  • Atsidariusio lango dešiniame apatiniame kampe pasirinkite parašo funkciją:

  • Ekrane pasirašykite
  • Pasirašę, spauskite DONE. Nutempkite parašą į reikalingą lapo vietą, pakoreguokite jo dydį bei spalvą ir spauskite DONE
  • Programa automatiškai sukuria laišką asmeniui, kuris jums siuntė dokumentą pasirašymui ir prikabina tą patį dokumentą su jūsų parašu. Viskas – spauskite Send ir pasirašytas dokumentas jau išsiųstas.

Pasirašymas, neskaičiuojant laiko skirto dokumento peržiūrai, užtruko vos 1,5 minutės! Pasirašytą dokumentą galite išsiųsti ir kitiems asmenims, jų el.pašto adresus pridedant laiško siuntimo lange. Taip pat pasirašytus dokumentus galite išsaugoti savo iCloude ir išsiųsti juos vėliau.

Šis pasirašymo būdas tinkamas ne tik išskirtiniais atvejais, kai pavyzdžiui, esate išvykęs į komandiruotę. Tokiu būdu galite pasirašinėti visus dokumentus, kuriuos jums siunčia kolegos, partneriai ar klientai. Pabandykite ir įsitikinsite, kad daugelio dokumentų pasirašymui jau nebėra būtinas popierius ir rašiklis.